Δικηγοροι

#


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στις 24-1-1976.
Τελειόφοιτος του Ελληνογαλλικού Κολλεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ το 1993, σπούδασα Νομική στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Université Paris 1 Panthéon Sorbonne, Sciences Juridiques politiques et économiques ).
Το 2004 εγκαινίασα το Δικηγορικό μου Γραφείο << ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και Συνεργάτες Δικηγόροι >> και συνεργάζομαι από το 2005 με το Δικηγορικό Γραφείο του Δρ. Νομικής Θρασύβουλου Κονταξή (Αθήνα) και με το Δικηγορικό Γραφείο Παρισίων << CONFINO, CABINET D’ AVOCATS >> .
Εγγεγραμμένος στον κατάλογο προτεινόμενων Δικηγόρων του οικονομικού τμήματος της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα και του Προξενείου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικεύομαι στο εμπορικό και ποινικό δίκαιο.


E-mail: ap@avocat-papathanasiou.gr


#


ΣΤΕΛΛΑ ΣΟΥΜΠΟΥΡΟΥ
Πτυχιούχος της Νομικής , Σχολή Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Φοίτησα επί έξι μήνες στο τμήμα Νομικής του 'Universite de Tours, Francois Rabelais' στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.
Ειδικεύομαι στο Δίκαιο ακινήτων, το Εμπορικό Δίκαιο και το Οικογενειακό Δίκαιο.


E-mail: soumbourou@avocat-papathanasiou.gr

#


ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΤΣΙΟΥΔΗ

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1991. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τίτλο Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Αστικό, Αστικό Δικονομικό και Εργατικό Δίκαιο. Πραγματοποίησα μέρος της πρακτικής μου άσκησης στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.Εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και άσκηση της δικηγορίας από το 2015. Ειδικεύομαι στο Αστικό και το Εργατικό Δίκαιο και μιλάω την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα.

E-mail: dimtsioudi@avocat-papathanasiou.gr